image

Lomalaina - Näin pääset unelmalomallesi!

Kaipaatko pientä irtiottoa arjesta? Ainoa tapa ladata akkuja ei ole kaukomatka maailmalle, vaan monet nauttivat eniten lomailusta kotimaassa ja mökillä. Miten pääsen unelmalomallesi - lue vinkit!

Balanzian yksityislaina toteuttaa lomaunelmasi helposti ja turvallisesti, oli kyseessä sitten lomamatka tai vaikkapa veneen tai moottoripyörän ostaminen, joka mahdollistaa omannäköisen lomailun. Lomalainaa voit hakea esimerkiksi 10 000, 20 000 tai jopa 30 000-50 000 euroa ja joustavalla takaisinmaksuajalla maksat lainasi vaikka kerralla pois.

Lue alta lomailumahdollisuuksista, mitä lomalainamme voi mahdollistaa ja anna Balanzian rahoittaa unelmiesi loma! 

 

Ulkomaanmatka tai kotimaanmatkailua

Lomalle lähteminen yksin, kumppanin, perheen tai ystävän kanssa on ihana tapa päästä vaihtamaan maisemaa ja ottamaan etäisyyttä omasta arjesta. Mitä pidemmälle lomalle ja mitä kauemmas lähtee, tulee loma tyypillisesti kalliimmaksi. Tällöin voi olla, että omien lomaunelmien toteuttamiseksi tarvitaan lainaa. 

Ulkomaanmatkojen kuluihin kuuluvat ainakin matkakulut, joita ovat esimerkiksi lento tai bussi-,juna-,tai laivamatkat sekä bensakulut, jos kulkee autolla. Auton vuokraaminen loman ajaksi on myös yleistä. Matkakulut voivat nousta hyvinkin korkeiksi, varsinkin lentojen suhteen,  jos varaa matkaa isommalle porukalle. 

Itse lomakohteessa tulee kuluja omien valintojesi mukaisesti. Hotelli, ruokailu ja nähtävyydet ainakin kuluttavat kukkaroa, joten niihin pitää olla rahoitusta tarpeeksi. Lomalle ei moni halua lähteä nuukailemaan, vaan siellä halutaan nauttia hyvästä ruoasta ja mukavista aktiviteeteista. 

Kotimaanmatkailu on myös loistava tapa tutustua Suomen eri kolkkiin, sillä täältä löytyy valtavasti nähtävää. Useat kaupungit ovat loistossaan erityisesti kesäisin ja joulun aikaan, jolloin on hyvä ajankohta suunnata mökille ja kesällä vuokrata moottoripyörä tai vene lomapäivien viettoa varten.
 

Mökkeily

Me suomalaiset rakastamme mökkeilyä, josta tuleekin useille kuin toinen koti. Mökki on pakopaikka, jonne lähdetään rauhoittumaan kaupungin ja arjen hälinästä. Kesämökit varsinkin rantatonteilla voivat kuitenkin olla kalliita, ja sellaisen hankintaan tarvitaan usein lainaa tueksi.

Talvimökit ovat myös talvilajien harrastajien unelma, sillä on mahtavaa päästä laskettelemaan tai hiihtämään vaikka joka viikonloppu, jos siltä tuntuu. 

Siirtolapuutarhamökit ovat myös kaupunkilaisten suosiossa, kun halutaan päästä mökkitunnelmaan lähellä. Kun pieni pakopaikka löytyy omasta kotikaupungista, on sinne lähteminen helppoa. 

Lomatunnelmaan pääsee varmasti omalla mökillä ja luonnon läheisyydessä pääsee rauhoittumaan. Mökki on hyvin rakas paikka useille, joissa luodaan muistoja, joihin palataan vielä vuosienkin päästä. 
 

lomalaina-mökki

 

Veneen tai moottoripyörän hankinta

Aktiivilomista pitävät haluavat usein lomallaan myös tekemistä. Siksi veneily, moottoripyöräily tai matkailuauton hankkiminen voi olla heidän mielessään. Veneellä ajelu ja tutustuminen erilaisiin saariin on oiva tapa viettää lomapäiviä. Jos kyseessä on purjevene tai muu isompi vene, voi sillä lähteä pidemmällekin lomamatkalle. 

Monilla saattaa olla myös unelmana lähteä pitkälle roadtripille, jolloin halutaan hankkia moottoripyörä menopeliksi. Jos haluaa lähteä pyörällä liikenteeseen, ovat maantiepyörät myös tyyriitä ja laina saattaa olla tarpeen matkan mahdollistamiseksi. 

Muut menopelit kuten vesiskootteri tai moottorikelkka mahdollistavat vauhdin lomailessakin, joka on aktiivisten ihmisten mieleen. 
 

lomalaina-moottoripyörä

 

Piditpä millaisesta lomasta tahansa, mahdollistaa Balanzian yksityislaina unelmalomasi. Lainaa voit hakea 3000 eurosta aina 50 000 euroon saakka, voit itse päättää sinulle sopivan kuukausierän ja rahat ovat tililläsi parhaimmillaan jopa samana päivänä.

Hae Balanzian lomalainaa ja lähde lomailemaan omaan tyyliisi! 

 

Hae lomalainaa

 

Esimerkkilaskelma 30 000 euron lainalle:

Lainasumma 30 000€, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 8€, takaisinmaksuaika 10 vuotta, lainakorko 7,41 %, todellinen vuosikorko 8,21 %, kuukausierä 362,70€, takaisinmaksettava summa yhteensä 43 523,54 €.