image

Yhdistelylaina - yhdistelemällä säästät rahaa

Löytyykö sinulta useita pieniä lainoja ja kulutusluottoja, joihin menee joka kuukausi huomattava määrä rahaa? Ne kannattaa ehdottomasti yhdistää - lue miksi ja miten!

Useiden lainojen pyörittäminen on aikaa vievää ja pidemmän päälle myös kallista, jonka vuoksi pienet lainat ja luotot on järkevää yhdistää yhdeksi halvemmaksi lainaksi. Helpotat omaa elämääsi huimasti, kun huolehdit vain yhden lainan takaisinmaksusta!

 

Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen?

Monet meistä ovat erilaisissa elämäntilanteissa turvautuneet rahalliseen apuun, ja ottaneet useampia lainoja ja kulutusluottoja. Useiden lainojen, kulutusluottojen ja laskujen maksaminen voi kuitenkin tehdä omasta talouden hallinnasta haastavaa - ja erityisesti kallista. Sekava talous tuo turhaa päänvaivaa ja ylimääräisiä maksuja. Lainat yhdistämällä tästä ei tarvitse huolehtia, sillä silloin sinun täytyy maksaa vain yhtä lainaa. 

Useat lainat ja luotot kasaavat myös korkokuluja ja synnyttävät muita ylimääräisiä kuluja, jotka voivat koitua hyvinkin korkeiksi. Pahimmassa tapauksessa kulujen noustessa voi oma talous mennä turhan tiukalle ja takaisinmaksu voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Lainat yhdistämällä maksat vain yhden lainan korkoa ja kuluja - mikä kuulostaa varmasti hyvältä vaihtoehdolta! 


Lainojen yhdistämisen edut 

Lainat yhdistämällä voit säästää aikaa ja rahaa!

Pienlainojen yhdistäminen on kannattavaa monelta kantilta katsottuna, mutta erityisesti säästämisen ja oman talouden hallinnan kannalta. 

Lainojen yhdistäminen voi helpottaa talouden hallintaa, kun laskuja on useampia ja omaan talouteen halutaan saada selkeyttä. Huoli lainojen takaisinmaksusta voi olla taakka, joten helpotat omaa oloasi huolehtimalla vain yhdistelylainan maksamisesta. Yhdistelylainaa voit hakea esimerkiksi 30 000, 40 000 tai 50 000 euroa, ja maksaa sillä pienet lainasi pois.

Lainat yhdistämällä pääset myös eroon eri lainojen lainanhoitokuluista, kuten laskutuslisistä ja hoitomaksuista. Kun ylimääräisiä maksuja ei kerry ja korko on maltillinen, pystyt myös säästämään tulevaisuutta varten. Tämä luo turvaa omaa elämää ajatellen, joten lainojen yhdistäminen on erittäin kannattava vaihtoehto useamman lainan omistavalle. 

Helpota omaa elämääsi ja yhdistä lainat!

Kokeile lainalaskuria

 

 

Balanzian yhdistelylainan hakeminen

Balanzian yksityislainan hakeminen onnistuu helposti ja nopeasti verkossa.

Balanzia Yksityislainaa voit saada jopa 50 000 euroa, 15 vuoden takaisinmaksuajalla - ilman vakuuksia! Ymmärrämme, että tarpeita lainalle on monenlaisia ja useiden lainojen yhdistäminen on yksi tyypillinen syy yksityislainan hakemiseen. Lainaa voit hakea esimerkiksi 20 000, 30 000, 40 000 tai 50 000 euroa – summan päätät sinä. Lainamme korko ja kokonaissumma määritellään jokaiselle hakemukselle erikseen, ja ehtoja pääset tutkimaan rauhassa lainatarjouksen saatuasi. Lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään, ja voitkin aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme ennen lainan ottamista - vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja autamme oikean kokoisen lainan löytämisessä.

Kuka voi hakea?

  • Ei maksuhäiriöitä
  • Vähintään 24-vuotias
  • Säännölliset ansio-, yritys- tai eläketulot
  • Suomen kansalainen tai Suomessa kirjoilla vähintään 3 vuotta

Teemme hakemukselle aina luottoarvion ennen tarjouksen lähettämistä.

Balanzian lainaa voit hakea vaivattomasti verkossa ja lainan pääset hyväksymään sähköisesti. 
Lainamme ovat ilman vakuuksia, mikä tekee lainan hakemisesta ja hyväksytyn päätöksen saamisesta helpompaa. Lainan saat myös tilillesi hyvin nopeasti, jopa samana päivänä! 

Näin haet Balanzian yksityislainaa: 

    1. Täältä pääset laskemaan itsellesi sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan

    2. Tiedot täytettyäsi me tarkistamme luottotietosi ja arvioimme lainan saamisen mahdollisuuksiasi. Käsittelemme hakemuksen aina mahdollisimman pian ja olemme pikimmiten yhteydessä lainapäätöksen merkeissä.

    3. Jos olet saanut lainatarjouksen, sen hyväksyttyä rahat voivat olla tililläsi jopa samana päivänä! 

Tutustu lisää Balanzian yksityislainaan tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme- Tarjoamme nopeita ja turvallisia lainoja. Hae yksityislainaa ja pääset yhdistämään useammat lainat ja kulutusluotot, näin säästät rahaa ja aikaa! 


Hae yksityislainaa

 

Alta näet esimerkkilaskelmia 30 000, 40 000 ja 50 000 euron suuruisille lainoille.

Esimerkkilaskelma, kun haet lainaa 30 000 euroa:
Lainasumma 30 000€, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 8€, takaisinmaksuaika 10 vuotta, lainakorko 7,41 %, todellinen vuosikorko 8,21 %, kuukausierä 362,70€, takaisinmaksettava summa yhteensä 43 523,54 €.

 

Esimerkkilaskelma, kun haet lainaa 40 000 euroa:
Lainasumma 40 000€, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 8€, takaisinmaksuaika 8 vuotta, lainakorko 7,59 %, todellinen vuosikorko 8,28 %, kuukausierä 565,17 €, takaisinmaksettava summa yhteensä 54 255,91 €

 

Esimerkkilaskelma, kun haet lainaa 50 000 euroa:
Lainasumma 50 000€, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 8€, takaisinmaksuaika 15 vuotta, lainakorko 7,59 %, todellinen vuosikorko 8,16 %, kuukausierä 474,07 €, takaisinmaksettava summa yhteensä 85 331,58€.