Asiakaspalvelu

Olet aina tervetullut soittamaan asiakaspalveluumme, mikäli et löydä vastausta kysymyksiisi kotisivuiltamme. Autamme sinua mielellämme ja vastaamme kysymyksiisi lainaasi tai säästötiliisi liittyen. Alta löydät asiakaspalvelumme yhteystiedot. Voit myös lähettää asiakaspalveluumme viestin suojatulla viestillä Omien sivujen kautta, jos olet jo asiakkaamme. 


Puhelin

Voit soittaa keskitettyyn asiakaspalveluumme alla olevaan numeroon.

Palvelemme arkisin klo 9 – 11.30 ja 12.30 – 16 välisenä aikana.


Laina- ja talletusasiakkaat:

0105248410


Onko sinulla kysyttävää laskustasi?

Lainasi maksutiedot näet kirjautumalla Omille sivuille. Voit myös olla yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse, sähköpostitse tai suojatulla viestillä, jos sinulla on kysyttävää laskustasi tai maksuvaihtoehdoista.


Sähköposti

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi usein kysytyistä kysymyksistä? Voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme myös sähköpostilla. Huomioithan, että vastaamme sähköpostitse yleisiin kysymyksiin. Jos haluat yksityiskohtaisempia tietoja lainastasi, säästötilistäsi tai lainahakemuksestasi, pyydämme sinua ystävällisesti soittamaan asiakaspalveluumme tai lähettämään suojatun viestin Omien sivujen kautta.

Laina-asiakkaat:

lainat@balanzia.fi


Talletusasiakkaat:

talletukset@balanzia.fi


Kysymyksiä laskutuksesta:

maksupalvelu@balanzia.fi 


Postiosoite

Balanzia
Ludviginkatu 6

00130 Helsinki


Omat sivut

Löydät lainasi tai säästötilisi ajantasaiset tiedot kirjatutumalla Omille sivuille.

Omien sivujen kautta voit myös lähettää viestisi asiakaspalveluumme suojatulla viestillä. Pyrimme vastaamaan viestiisi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24 tunnin sisällä (arkisin). 

Kirjaudu omille sivuille

Onko sinulla kysyttävää lainaan tai säästötiliin liittyen? Katso usein kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme

  • *
  • *  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.