Balanzia on pian Brocc!

Balanzia on pian Brocc!

Tiedotteemme koskee muutoksia Balanziassa, jotka vaikuttavat myös asiakkaisiimme. Olemme aiemmin kotisivuillamme tiedottaneet yrityskaupasta, jossa Brocc Finance AB on ostanut Balanzian emoyhtiön GCC Capital AB:n keväällä 2021. Tämän yrityskaupan myötä on tullut aika hyvästellä Balanzia-brändi ja lanseerata Brocc myös Suomessa. 

Siirtymä Balanziasta Brocciin on jo käynnistynyt, mutta esimerkiksi uusien kotisivujemme julkaiseminen tapahtuu vasta syyskuun lopussa. 

Me olemme innoissamme tästä muutoksesta, sillä tiedämme jatkossa pystyvämme tarjoamaan yhä parempia rahoitusratkaisuja ja palvelua asiakkaillemme. 

 

Muutos koskee kaikkia asiakkaitamme

Siirtymä Brociin koskee sekä laina- että säästötiliasiakkaitamme. Olemme tiedottaneet kaikkia asiakkaitamme siirtymästä myös sähköpostitse lähetetyllä uutiskirjeellä, joka sisältää tiivistetysti merkittävimmät uudistuksemme asiakkaillemme.

 

Julkaisemme uudet kotisivut

Uusi kotisivumme tulee olemaan www.brocc.fi ja myös kirjautuminen asiakassivuillemme siirtyy tähän osoitteeseen. Kirjautuminen Omille Sivuille tapahtuu edelleen pankkitunnuksilla tunnistautumalla ja löydät tärkeimmät säästötiliäsi tai lainaasi koskevat tiedot uudistetuilta asiakassivuiltamme. 

Tulemme ohjaamaan asiakkaamme uusille kotisivuille Balanzian kotisivujen kautta, heti kun uudet sivut ovat käytössä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia, milloin siirtymä tapahtuu.


Muutos ei edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme

Edellämainitut muutokset eivät edellytä asiakkailtamme erillisiä toimenpiteitä. Jos sinulla on mitään kysyttävää siirtymisestä Brocciin, olemme apunasi. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 0105248410 tai lähettämällä meille viestiä kirjautumalla Omille Sivuille.

Halutessasi voit tutustua Brocciin jo täällä.

Ystävällisin terveisin,
Brocc Financen tiimi
 

  • *
  • *  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Onko sinulla kysyttävää lainaan tai säästötiliin liittyen? Katso usein kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme

  • *
  • *  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.