Säästötili, joka sopii sinun tarpeisiisi

Säästötili – Jokapäiväiseen säästämiseen

Balanzia Säästötili on turvallinen ja riskitön tapa säästää. Tarjoamme asiakkaillemme yhden markkinoiden kilpailukykyisimmistä talletuskoroista, eikä sinun tarvitse tallettaa rahojasi määräajaksi.

Avaa säästötili

Balanzia säästötilin avaaminen on maksutonta, helppoa ja nopeaa, joten voit aloittaa säästämisen jo tänään.

Balanzia Säästötili sopii kaikille säästämisestä kiinnostuneille, sillä se on yksinkertainen ja turvallinen säästämisen muoto. Säästämisen voit aloittaa haluamallasi summalla, ja muuttaa sitä koska vain tarpeen mukaan. Voit koska tahansa halutessasi siirtää rahaa säästötilille kerryttämään korkoa ilman riskiä ja nostaa varoja tarpeen tullen helposti ja nopeasti. Asiakkaanamme sinulla on käytössäsi Omat sivut, josta säästöjen kehitystä on helppoa ja vaivatonta seurata.

 

Säästötilin korko

Säästötilimme talletuskorko on 0,30%, joka on yksi markkinoiden kilpailukykyisimmistä talletuskoroista. 

Markkinakorot ovat olleet jo pitkään matalalla, eivätkä perinteiset pankit välttämättä tarjoa kovinkaan korkeaa talletuskorkoa tällä hetkellä. SIksi onkin viisasta tutustua eri säästötilejä tarjoaviin yrityksiin ja etsiä itselle sopiva säästämismuoto, jossa korkokin on kohdillaan. Balanzia säästötili on yksinkertainen ja turvallinen säästämisen muoto, joka tarjoaa kilpailukykyisen tuoton varoillesi.


Kenelle Säästötili sopii?

Oli tavoitteena sitten itselle tai lapselle säästäminen, puskurirahaston kerryttäminen, tai vaikkapa tuleviin eläkepäiviin varautuminen, säästäminen kannattaa aina! Säästötili on turvallinen ja riskitön tapa aloittaa säästäminen, sillä se tarjoaa yksinkertaisen säästämisen muodon ilman monimutkaisia ehtoja tai epäselvää kulurakennetta. Säästötilille voi tallettaa kerralla suuremman summan tai säästää kuukausittain. Säästötiliä voi myös käyttää yhtenä säästöjen riskin hajauttamisen muotona, jolloin se tarjoaa varoille turvasataman samaan aikaan, kun esimerkiksi osakkeista tai rahastoista tavoitellaan korkeampaa tuottoa suuremmalla riskillä. Lisäksi säästötili tarjoaa usein perinteisiä käyttelytilejä korkeamman koron, jolloin säästösi ovat suojassa inflaatiolta.


Säästötilin hyödyt

 • Ei avaus- tai vuosimaksua.
 • Voit nostaa rahaa käyttöösi silloin kun sitä tarvitset – tarjoamme kuusi maksutonta nostoa vuosittain.
 • Säästötili on riskittömin tapa säästää.
 • Säästötili kuuluu Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin, joten säästötililläsi olevat rahat ovat turvassa. 


Säästötilin avaaminen

Säästötilin avaaminen on helppoa ja tarvitset sitä varten verkkopankkitunnuksesi. Tilin avaamisessa menee muutamia minuutteja, jonka jälkeen voit jo tehdä ensimmäisen talletuksesi.


Säästötilin avaaminen hoituu näin helposti:

 • Avaa tilinavauslomake ja tunnistaudu sähköisesti
 • Täytä tilinavausta varten tarvittavat tiedot, kuten henkilötietosi ja vastatilin tilinumero
 • Hyväksy säästötilin ehdot ja sopimus
 • Tili avataan ja voit tehdä talletuksia säästötilillesi.


Seuraa säästöjesi kehitystä

Voit seurata säästöjesi kehitystä ja hallinnoida Säästötiliäsi helposti ja turvallisesti asiakassivujemme kautta. Sivuille pääset kirjautumaan turvallisesti omilla verkkopankkitunnuksillasi ja se on käytettävissäsi vuorokauden ympäri. Asiakassivuilla voit siis tehdä helposti ja vaivattomasti esimerkiksi nostotoimeksiantoja juuri silloin kun sinulle sopii, tai olla yhteydessä asiakaspalveluumme suojatulla viestillä missä tahansa sinua askarruttavissa kysymyksissä. Autamme sinua mielellämme Säästötiliin liittyvissä kysymyksissä tai autamme sinut alkuun säästämisen kanssa.


Ruotsin valtiollisen talletussuojan turvaama

Balanzian säästötilille tehdyt talletukset ovat Ruotsin valtiollisen talletussuojan turvaamia 100 000 euroon asti. Talletussuoja tarkoittaa sitä, että tilinomistaja saa säästötilille talletetut rahansa takaisin, jos talletuksen vastaanottanut rahoituslaitos olisi maksukyvytön, esimerkiksi konkurssin vuoksi tai jos se päätettäisiin sulkea viranomaisen päätöksellä. Talletussuoja kattaa säästöt aina 100 000 euron asti, joten säästösi ovat meillä turvassa. 


Hinnasto

 • Talletuskorko uusille säästötileille: 0,30 % (10.03.2022 klo 14:30 jälkeen avatut säästötilit)
 • Balanzia säästötilin avausmaksu: 0 euroa
 • Balanzia säästötilin vuosimaksu: 0 euroa
 • Balanzia säästötilin lopettaminen: 0 euroa
 • Tiliote: 0 euroa
 • Nosto Balanzia säästötililtä: 6 maksutonta nostoa kalenterivuodessa, sen jälkeen nostopalkkio 1 % nostetusta summasta
 • Minimitalletus Balanzia säästötilille: 1 euroa
 • Maksimitalletus Balanzia säästötilille: 100 000 euroa


Avaa säästötili


Tärkeää tietoa säästötilistä


Onko sinulla kysyttävää lainaan tai säästötiliin liittyen? Katso usein kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme

Usein kysyttyä

Miten avaan Balanzia säästötilin?
Voit avata tilin klikkaamalla ”avaa säästötili” -painiketta, joka ohjaa sinut hakemukseen. Kun tilisi on avattu, voit kirjautua säästötilillesi kotisivuiltamme Tupas-tunnuksia käyttäen.
Kuinka voin tallettaa rahaa Balanzia säästötililleni?
Voit tehdä talletuksia Balanzia säästötilille tekemällä tilisiirron omassa verkkopankissasi Balanzia säästötilisi maksutiedoilla (tilinumero ja yksilöllinen viitenumero). Henkilökohtaiset maksutietosi löydät kirjautumalla asiakassivuillemme.
Kuinka voin tehdä nostoja säästötililtäni?
Nostot tehdään asiakassivuillamme, joille kirjaudutaan kotisivuiltamme Tupas-tunnuksia käyttäen.
Miten voin vaihtaa säästötilini vastatiliä?
Voit muuttaa vastatiliäsi ilmoittamalla uuden tilin Balanzialle kirjallisesti käyttäen kaavaketta, joka on saatavana Balanzian kotisivuilta. Tiedot vastatilin tilinumeron muutoksesta rekisteröidään viimeistään viidentenä pankkipäivänä siitä, kun kirjallinen ilmoitus muutoksesta on saapunut Balanzialle.
Pidätetäänkö säästötilistä lähdevero?
Kyllä, lähdevero pidätetään automaattisesti, eikä sinun tarvitse ilmoittaa sitä verotuksessa.
 • *
 • * • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Onko sinulla kysyttävää lainaan tai säästötiliin liittyen? Katso usein kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme

 • *
 • * • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.