Tietoa meistä

Liikeideamme

Tarjoamme yksityishenkilöille selkeillä ehdoilla nopeita ja nykyaikaisia rahoitusratkaisuja osaavan ja ratkaisukeskeisen henkilöstömme avulla. 


Visio

Puhumme talouden tasapainosta avoimesti ja tavoitteenamme on tulla Suomen ja Ruotsin arvostetuimmaksi ja luotettavimmaksi rahoitusyhtiöksi. 


Tietoa GCC Capital AB:n toiminnasta

GCC Capital AB on ruotsalainen rahoituslaitos. Yhtiön juuret ulottuvat 1950-luvulle ja vuodesta 1995 GCC Capital on toiminut rahoituslaitoksena. GCC Capital tunnettiin aikaisemmin nimellä Gambro Credit AB ja oli osa Gambrokonsernia. Vuodesta 2010 GCC Capitalin omisti Accastum AB.


Vuonna 2016 GCC Capital lanseerasi aputoiminimen Balanzia, jonka taustalla oli tarkoitus laajentaa palveluvalikoimaa niin kuluttajille kuin yrityksille Suomessa ja Ruotsissa. Tänä päivänä Balanzia keskittyy tarjoamaan yksityishenkilöille Suomessa lainaamisen ja säästämisen palveluita kilpailukykyisin hinnoin, selkeillä ehdoilla ja erinomaisella palvelulla. 


Vuonna 2021 GCC Capitalin omistaja vaihtui, kun BROCC Holding AB osti yhtiön. BROCC Holding AB on vuonna 2016 perustettu ruotsalainen yritys, joka tarjoaa tytäryhtiönsä BROCC AB:n (publ) kautta kuluttajille digitaalisia rahoitusratkaisuja tavoitteenaan luoda oikeudenmukaisempi rahoitusala. BROCC pyrkii toiminnallaan olemaan vastuullisen ja johdonmukaisen liiketoiminnan sekä asiakkaiden tasapuolisen kohtelun roolimalli. Voit lukea lisää yritysostosta osoitteessa www.gccab.com ja BROCC Holding AB:sta osoitteessa brocc.se.  


GCC Capitalilla on lupa harjoittaa toimintaa useassa Euroopan maassa, mikä mahdollistaa rahoituspalveluiden tarjoamisen asiakkaille, joilla on toimintaa näissä maissa. Toimimme Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, ja talletuksemme kuuluvat Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin. Voit lukea lisää Ruotsin finanssivalvonnasta osoitteessa www.fi.se ja yhtiöstämme osoitteessa www.gccab.com


Tule yhteistyökumppaniksemme?

Balanzia tekee yhteistyötä useiden luotonvälittäjien sekä muiden yritysten kanssa tarjotakseen kuluttajille kilpailukykyisiä lainoja ja talletuksia.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa: Rahalaitos (Eone Oy), Etua, Salus Group, Lendo, Zmarta, VertaaEnsin, Sortter, Advisa, LVS Brokers. Jos sinulla tai yritykselläsi on mielessäsi yhteistyö, joka voisi kiinnostaa meitä ja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit lähettää tiedustelun tai kysymyksesi osoitteeseen myynti@balanzia.fi, niin yhteyshenkilömme on sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttäTyöskentele Balanzialla

Haluatko työskennellä nopeasti muuttuvassa ja ketterässä finanssialan yrityksessä?

Siinä tapauksessa Balanzia voi olla juuri sinun paikkasi.


Lue lisää


Palaute ja reklamaatiot

Me Balanzialla teemme kaikkemme, jotta olisit asiakkaana tyytyväinen tarjoamiimme palveluihin ja tuotteisiin.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää lainaan tai säästötiliin liittyen? Katso usein kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme

  • *
  • *  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.