Tietoa meistä

Liikeideamme

Tarjoamme yksityishenkilöille selkeillä ehdoilla nopeita ja nykyaikaisia rahoitusratkaisuja osaavan ja ratkaisukeskeisen henkilöstömme avulla. 


Visio

Puhumme talouden tasapainosta avoimesti ja tavoitteenamme on tulla Suomen ja Ruotsin arvostetuimmaksi ja luotettavimmaksi rahoitusyhtiöksi. 


Tietoa GCC Capital AB:n toiminnasta

GCC Capital AB on ruotsalainen yksityisomisteinen rahoituslaitos. Yhtiön juuret ulottuvat 1950-luvulle ja vuodesta 1995 GCC Capital on toiminut rahoituslaitoksena. GCC Capital tunnettiin aikaisemmin nimellä Gambro Credit AB ja oli osa Gambrokonsernia. Tämän jälkeen yhtiö keskittyi pääasiassa leasingpalveluihin, joka on edelleen yksi yhtiön päätoimialoista. Vuodesta 2010 GCC Capitalin on omistanut Accastum AB ja toimintaan on kuulunut leasing- ja lainatuotteet yrityksille sekä talletus- ja lainatuotteet yksityishenkilöille. 


Vuonna 2016 GCC Capital lanseerasi aputoiminimen Balanzia, jonka taustalla oli tarkoitus laajentaa palveluvalikoimaa niin kuluttajille kuin yrityksille Suomessa ja Ruotsissa. Osana kehitystä palkattiin useita henkilöitä, joilla on pitkä kokemus kuluttajille ja yrityksille suunnatuista rahoituspalveluista. Tänä päivänä Suomessa Balanzia keskittyy tarjoamaan yksityishenkilöille lainaamisen ja säästämisen palveluita kilpailukykyisin hinnoin, selkeillä ehdoilla ja erinomaisella palvelulla. 


GCC Capitalilla on lupa harjoittaa toimintaa useassa Euroopan maassa, joka mahdollistaa rahoituspalveluiden tarjoamisen asiakkaille, joilla on toimintaa näissä maissa. Toimimme Ruotsin finanssivalvonnan alaisuudessa, ja talletuksemme kuuluvat Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin. Voit lukea lisää Ruotsin finanssivalvonnasta osoitteessa www.fi.se ja yhtiöstämme osoitteessa www.gccab.com


Tule yhteistyökumppaniksemme?

Balanzia tekee yhteistyötä useiden luotonvälittäjien sekä muiden yritysten kanssa tarjotakseen kuluttajille kilpailukykyisiä lainoja ja talletuksia.

Yhteistyökumppaneitamme ovat muun muassa: Rahalaitos (Eone Oy), Etua, Salus Group, Lendo, Zmarta, VertaaEnsin, Sortter, Advisa, LVS Brokers. Jos sinulla tai yritykselläsi on mielessäsi yhteistyö, joka voisi kiinnostaa meitä ja tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa, älä epäröi ottaa yhteyttä. Voit lähettää tiedustelun tai kysymyksesi osoitteeseen myynti@balanzia.fi, niin yhteyshenkilömme on sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttäTyöskentele Balanzialla

Haluatko työskennellä nopeasti muuttuvassa ja ketterässä finanssialan yrityksessä?

Siinä tapauksessa Balanzia voi olla juuri sinun paikkasi.


Lue lisää


Palaute ja reklamaatiot

Me Balanzialla teemme kaikkemme, jotta olisit asiakkaana tyytyväinen tarjoamiimme palveluihin ja tuotteisiin.

Lue lisää

Onko sinulla kysyttävää lainaan tai säästötiliin liittyen? Katso usein kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme

  • *
  • *  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.