Tietoa meistä

LIIKEIDEAMME

Tarjoamme yksityishenkilöille selkeillä ehdoilla nopeita ja nykyaikaisia rahoitusratkaisuja osaavan ja ratkaisukeskeisen henkilöstömme avulla.

 

VISIO

Puhumme talouden tasapainosta avoimesti ja tavoitteenamme on  tulla Suomen ja Ruotsin arvostetuimmaksi ja luotettavimmaksi rahoitusyhtiöksi.

 

TIETOA GCC CAPITAL AB:N TOIMINNASTA

GCC Capital AB on ruotsalainen yksityisomisteinen rahoituslaitos, joka tarjoaa Ruotsissa talletuksia yksityishenkilöille kilpailukykyisin ehdoin. Talletukset kuuluvat Ruotsin valtiollisen talletussuojan piiriin. Vuodesta 2010 GCC Capitalin on omistanut Accastum AB ja toimintaan on kuulunut leasing- ja lainatuotteet yrityksille. GCC Capitalin valvova viranomainen on Ruotsin finanssivalvonta, Finansinspektionen.


Vuonna 2016 GCC Capital lanseerasi aputoiminimen Balanzia, jonka tarkoituksena on laajentaa palveluvalikoimaa niin kuluttajille kuin yrityksille Suomessa ja Ruotsissa. Osana kehitystä palkattiin useita henkilöitä, joilla on pitkä kokemus kuluttajille ja yrityksille suunnatuista rahoituspalveluista. Suomessa Balanzia keskittyy tarjoamaan yksityishenkilöille lainaamisen ja säästämisen palveluita.


Yhtiön juuret ulottuvat 1950-luvulle ja vuodesta 1995 GCC Capital on toiminut rahoituslaitoksena. GCC Capital tunnettiin aikaisemmin nimellä Gambro Credit AB ja oli osa Gambrokonsernia. Tämän jälkeen yhtiö keskittyi pääasiassa leasingpalveluihin, joka edelleen on yksi yhtiön päätoimialoista. GCC Capitalilla on lupa harjoittaa toimintaa useassa Euroopan maassa, joka mahdollistaa rahoituspalveluiden tarjoamisen asiakkaille, joilla on toimintaa näissä maissa.

Lisää tietoa GCC Capitalista ja sen tarjoamista palveluista, katso www.gccab.com

 

 

Ota yhteyttä

  • *
  • *