Työskentele Balanzialla

Me Balanzialaiset olemme aktiivinen kunnianhimoisten, oma-aloitteisten ja aitojen rahoitusalan ammattilaisten porukka. Haluamme työskennellä ja kehittyä yhdessä sekä tarjota asiakkaillemme aina vain parempia rahoitustuotteita ja palveluita.


Työyhteisöämme kuvaavia piirteitä ovat tavoitteellisuus, sitoutuneisuus, yhteistyö ja tekemisenilo. Osallistamme henkilöstöämme työn kehittämisessä ja kannustamme jakamaan ideoita ja ajatuksia yrityksemme eteenpäin viemiseksi. Kunnioitamme toisiamme ja kiinnitämme erityistä huomioita työilmapiiriin ja työntekijöiden hyvinvointiin. Työntekijämme näemme ihmisinä, emme pelkästään työvoimana. 


Jos jaat ajatuksemme ja haluat olla mukana kehittämässä yritystämme tiimissä, joka huolehtii omistaan, voi Balanzia olla juuri sinun työpaikkasi. Alta näet meillä juuri nyt avoinna olevat tehtävät. Voit myös lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen tulevaisuus@balanzia.fi tai postin välityksellä osoitteeseen Balanzia / Työpaikat, Pukinmäenaukio 2, 00720 Helsinki. Löydät meidät lisäksi Linkedinistä: https://www.linkedin.com/company/balanzia/.

Ota yhteyttä

  • *
  • *  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.