Tietoa Vastaamon tietomurron uhreille

Vastaamon tietovuototapauksessa tietoomme ei ole tullut mitään sellaista, joka antaisi Balanzian asiakkaille syytä huoleen koskien laina- tai talletusasiakkuuksia. Balanzialta ei myöskään voi hakea lainaa tai avata säästötiliä pelkällä henkilötunnuksella. Käytämme aina vahvaa tunnistautumista. Tietoomme ei tähän mennessä ole tullut väärinkäytöksiä, mutta suosittelemme kuitenkin tietomurron kohteeksi joutuneiden tarkkailevan maksu- ja tilitapahtumiaan. Poliisin internetsivuilla on tarjolla ohjeistus tietomurron uhreille. Lisätietoa löytää myös osoitteesta https://tietovuotoapu.fi/fi/.

 
Asiakaspalvelun aukioloajat

Balanzian Asiakaspalvelu palvelee ma-pe klo 9-11.30 ja klo 12.30-16 numerossa 010 5248410, sekä sähköpostitse: info@balanzia.fi. Asiakkaamme voivat myös lähettää kysymyksensä Omien sivujen kautta suojatulla viestillä. Kirjautumaan pääsee sivun ylälaidasta kohdasta ”Kirjaudu sisään”.

Onko sinulla kysyttävää lainaan tai säästötiliin liittyen? Katso usein kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme

  • *
  • *  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.