Yksityislaina, joka sopii sinun tarpeisiisi

Yksityislaina – Turvallinen laina Balanzialta

Tarjoamme lainaa jopa 50 000 euroon asti, 15 vuoden takaisinmaksuajalla, ilman vakuuksia.

Hae yksityislainaa

Onko sinulla unelmia, mutta ei pääomaa niiden toteuttamiseen? Balanzia yksityislaina voi olla ratkaisu. Meiltä voit hakea lainaa jopa 50 000 euroon asti, 15 vuoden takaisinmaksuajalla, ilman vakuuksia. Voit tehdä lainallesi ylimääräisiä lyhennyksiä ja maksaa lainan pois koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja.

Me tiedämme, että syitä rahan tarpeelle voi olla monia. Yksityislaina sopii esimerkiksi sinulle, joka olet suunnitellut kodin remontointia, uuden auton hankintaa tai useiden pienten ja kalliiden luottojen yhdistämistä yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Saat halutessasi pitkän takaisinmaksuajan ansiosta lainallesi pienemmän kuukausierän ja monien pienten luottojen sijaan maksat vain yhtä lainaa. Lainan saamisen vaatimukset

 • Lainan hakijan on oltava vähintään 24-vuotias
 • Lainan hakijalla on oltava vuositulot vähintään 16.000 euroa (brutto)
 • Ansio- /eläketuloja tai tuloja yritystoiminnasta
 • Lainan hakijan täytyy olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Lainan hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä


Balanzia ei tarjoa lainoja, joiden tarkoitus on rahoittaa omistus- tai asumisoikeusasunnon tai tontin hankkiminen tai säilyttäminen.


Lainaa ilman vakuuksia

Balanzia-laina on vakuudeton kulutusluotto. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse jättää autoasi tai asuntoasi lainan vakuudeksi. Voit hakea lainaa 3 000 eurosta 50 000 euroon asti ja jos saat hyväksytyn päätöksen, on rahat useimmiten tililläsi jo seuraavana päivänä. 


Yksilöllinen hinnoittelu

Tarjoamme lainan, jossa lainan korko ja lainasumma määrittyvät erikseen jokaiselle hakemukselle. Ehtosi näkyvät lainatarjouksessa, jonka lähetämme sinulle sähköpostilla luottoarvioinnin jälkeen.


Allekirjoitus pankkitunnuksilla

Lainahakemus tehdään kotisivuillamme ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi pankkitunnuksillasi. Rahat näkyvät tililläsi 1-3 pankkipäivän kuluessa allekirjoittamisesta, usein jo seuraavana päivänä.

Esimerkki lainan kuluista

Olemme koonneet tähän kaikki yksityislainaan liittyvät kulut. Läpinäkyvyytemme auttaa sinua tekemään harkitun päätöksen. 

Lainasumma 3 000 – 50 000 euroa 
Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta
Lainakorko7,90 – 9,90 % 
Kuukausierä Kiinteä kuukausierä (annuiteettilaina)
Tilinhoitomaksu 8 euroa kuukaudessa
Lainan avausmaksu 0 euroa
Kirjallinen maksuhuomautus 5 euroa
Lainan korotusmaksu 0 euroa
Asiakkaan muuttuneiden yhteystietojen hankkiminen 10 euroa
Maksu muista asiakkaan pyynnöstä tehtävistä selvityksistä 20 euroa alkavalta tunnilta
Kopiot tositteista ja laskuista 5 euroa / kappale
Saldotodistus ilmainen kerran vuodessa, seuraavat 5 euroa / kappale

Esimerkki lainasta

 • Lainasumma 10 000 euroa, avausmaksu 0 euroa, tilinhoitomaksu 8 euroa, takaisinmaksuaika 8 vuotta, lainakorko 11,56%. Todellinen vuosikorko on 13,81%, kuukausierä 168,12 euroa ja takaisinmaksettava summa yhteensä 16 139,52 euroa.

 • Lainasumma 15 000 euroa, avausmaksu 0 euroa, tilinhoitomaksu 8 euroa, takaisinmaksuaika 10 vuotta, lainakorko 9,47%. Todellinen vuosikorko on 10,95%, kuukausierä 201,85 euroa ja takaisinmaksettava summa yhteensä 24 222,03 euroa.

Usein kysyttyä

Voidaksesi hakea lainaa, tulee sinun täyttää vähimmäisvaatimukset

 • Vähintään 24-vuotias
 • Vuositulot vähintään 16.000 euroa (brutto)
 • Ansio- /eläketuloja tai tuloja yritystoiminnasta
 • Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
 • Ei maksuhäiriöitä

Mitkä ovat lainaehdot?
Yleiset lainaehtomme ja vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot -lomake (esimerkkitiedoin) löytyvät kotisivuiltamme ja ne ovat myös osana lainasopimuksessa.
Mikä on lainan korko?
Lainan korko muodostuu viitekorosta (3 kuukauden Euribor-korko) ja asiakaskohtaisesta korkomarginaalista, joka käy ilmi lainasopimuksesta. Asiakaskohtainen korko määräytyy hakemustietojen perusteella tehdyn luottoarvion mukaan.
Mikä on todellinen vuosikorko?
Todellinen vuosikorko kuvaa luoton todellista vuotuista korkoprosenttia, jonka luotosta perityt korot ja maksut aiheuttavat.
Voinko hakea lainaa, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?
Et. Emme myönnä lainaa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä.
Miten saan tiedon lainapäätöksestä?
Ilmoitamme sekä kielteisestä että myönteisestä lainapäätöksestä hakemuksella ilmoittamaasi sähköpostisosoitteeseen.
Miten toimin sen jälkeen, kun hakemukseni on hyväksytty?
Jos hakemuksesi on alustavasti hyväksytty, lähetämme sinulle sähköpostitse linkin lainasopimukseen ja sen lisäkysymyksiin. Lainasopimus allekirjoitetaan sähköisesti pankkitunnuksilla. Tallenna lainasopimus itsellesi allekirjoituksen yhteydessä.
Tuleeko minun toimittaa liitteitä?
Tarkistamme hakijoilta hakemuksessa ilmoitetut tulot. Liitteet voi ladata verkossa lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Voit myös lähettää liitteet sähköpostitse tai ilman postimerkkiä osoitteeseen Balanzia/ Yksityislaina Tunnus 5021420 00003 VASTAUSLÄHETYS.
Voinko hakea lainaa ilman pankkitunnuksia?
Tällä hetkellä lainasopimuksen voi allekirjoittaa vain sähköisesti pankkitunnuksilla.
Miksi minun tulee vastata tunnistustietoihin?
Meillä, kuten kaikilla pankeilla, on luottolaitoslakiin perustuva velvollisuus tuntea ja tunnistaa asiakkaamme. Henkilötietojen lisäksi meidän tulee tuntea asiakkaidemme taloudellinen asema, verovelvollisuus ulkomaille, poliittinen vaikutusvalta sekä tiedot mahdollisesta liiketoiminnasta ja se, mihin asiakkaamme palveluitamme tarvitsevat ja miten he niitä käyttävät.
Koska rahat ovat käytössäni?
Jos hakemuksesi hyväksytään, ovat rahat käytettävissäsi useimmiten jo seuraavana pankkipäivänä.
Mitä tarkoittaa annuiteettilaina?
Annuiteettilainassa lainanlyhennyksen, koron ja tilinhoitomaksun sisältävä kuukausierä on samansuuruinen joka kuukausi. Laina-ajan alussa koron osuus kuukausierästä on suurempi, mutta pienenee sitä mukaa kun lainaa lyhennetään. Jos viitekorko muuttuu, pysyy kuukausierä samana, mutta takaisinmaksuaika muuttuu vastaavasti.
Voiko lainalla olla lainaturvaa?
Emme tällä hetkellä tarjoa lainaturvaa.
Voinko hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa?
Varsinkin isompia summia haettaessa suosittelemme rinnakkaishakijaa, jos olet avo- tai avioliitossa. Rinnakkaishakija helpottaa haetun lainan saamista.
Voinko saada maksuvapaan kuukauden?
Lainalla voi olla korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden, ei kuitenkaan peräkkäisinä kuukausina. Maksuvapaiden kuukausien korko ja mahdolliset maksut lisätään lainapääomaan ja takaisinmaksuaika muuttuu vastaavasti. Ennen ensimmäistä maksuvapaata kuukautta, lainaa tulee maksaa vähintään 6 kuukauden ajan. Jos haluat maksuvapaan kuukauden, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
Miten lyhennän lainaani?
Saat kuukausittain laskun, josta maksutiedot käyvät ilmi. Eräpäivä on aina kuukauden 28. päivä. Laskumme lähetetään postitse, mutta löydät lainasi avoimet laskut maksutietoineen myös asiakassivuiltamme. Laskut on mahdollista vastaanottaa myös sähköisessä muodossa OmaPostiin, jonka lähettäjälistalla olemme nimellä GCC Capital AB.
Voinko tehdä ylimääräisiä lyhennyksiä?
Ylimääräisiä lyhennyksiä voi tehdä koska tahansa laina-aikana. Maksut kohdistuvat aina ensin avoimiin eriin ja jos lainalla ei ole avoimia eriä, lainan pääomaan. Tulevia lyhennyksiä ei voi maksaa etukäteen. Jos lainalla ei ole avoimia eriä, kohdistuu ylimääräinen maksu lainan pääomaan.
Voinko maksaa lainani etuajassa?
Lainan voi maksaa kokonaan koska tahansa. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin annamme tarkan summan ja maksutiedot. Tulevia lyhennyksiä ei voi maksaa etukäteen. Jos lainalla ei ole avoimia eriä, kohdistuu ylimääräinen maksu lainan pääomaan.
Mitä teen, jos minulla on maksuvaikeuksia?
Jos sinulla on tilapäisiä maksuvaikeuksia, ole välittömästi yhteydessä maksupalveluumme, niin yritämme löytää tilanteeseesi sopivan ratkaisun.
Tietoa Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmästä
Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmä on Suomen Asiakastieto Oy:n tarjoama palvelu, jonka avulla keskinäisen sopimuksen tehneet luotonantajat luovuttavat halussaan olevaa kuluttajaa koskevaa tietoa toisilleen kuluttajan (lainanhakija) antaman toimeksiannon ja suostumuksen perusteella luottohakemuksen käsittelyä varten. Järjestelmässä käsiteltävät ja välitettävät tiedot koskevat luottoja ja niiden hoitamista, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille ilman lain mukaista velvoitetta. Mikäli luotto myönnetään, tiedot säilytetään viiden vuoden ajan siitä, kun luotto on kokonaisuudessaan erääntynyt maksettavaksi, ellei laissa säädetä velvollisuutta säilyttää niitä tätä pidempään. Mikäli luottoa ei myönnetä, tiedot poistetaan kahden vuoden kuluttua luottohakemuksen tekemisestä. Luotonhakijalla on oikeus tarkastaa mille tahoille ja mitä tietoja Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmän kautta on luovutettu. Tarkistusoikeuden toteuttaa Suomen Asiakastieto Oy. Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämään Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmään kuuluvat seuraavat yhtiöt.

Tärkeää tietoa yksityislainasta

Lainaehdot

Ota yhteyttä

 • *
 • * • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.