Yksityislaina, joka sopii sinun tarpeisiisi

Turvallinen ja edullinen laina Balanzialta

Tarjoamme yksityislainaa ilman vakuuksia jopa 50 000 euroon asti edullisella korolla ja pitkällä takaisinmaksuajalla.

Hae yksityislainaa Hae lainankorotusta

Meiltä voit hakea lainaa 3000 eurosta aina 50 000 euroon asti, 15 vuoden takaisinmaksuajalla, ilman vakuuksia. Voit tehdä lainallesi ylimääräisiä lyhennyksiä ja maksaa lainan pois koska tahansa ilman ylimääräisiä kuluja.


Me autamme toteuttamaan unelmasi

Onko sinulla unelmia, mutta ei pääomaa niiden toteuttamiseen? 

Yksityislainamme on ratkaisu siihen. Me tiedämme, että syitä rahan tarpeelle voi olla monia. Yksityislaina sopii esimerkiksi sinulle, joka olet suunnitellut kodin remontointia tai uuden auton hankintaa. 

Lue lisää autolainasta tai remonttilainasta


Balanzia yksityislainan avulla voit yhdistää useat pienet ja kalliit luotot yhdeksi edullisemmaksi lainaksi. Saat halutessasi pitkän takaisinmaksuajan ansiosta lainallesi pienemmän kuukausierän ja monien pienten luottojen sijaan maksat vain yhtä lainaa. 

Lue lisää yhdistelylainasta ja sen eduistaYksilöllinen hinnoittelu

Tarjoamme lainan, jossa lainan korko ja lainasumma määrittyvät erikseen jokaiselle hakemukselle. Ehtosi näkyvät lainatarjouksessa, jonka lähetämme sinulle sähköpostilla luottoarvioinnin jälkeen.


Lainaa helposti, nopeasti ja turvallisesti

Lainahakemus tehdään kotisivuillamme ja hyväksytyn lainapäätöksen jälkeen voit allekirjoittaa lainasopimuksen kätevästi pankkitunnuksillasi. Rahat näkyvät tililläsi 1-3 pankkipäivän kuluessa allekirjoittamisesta, usein jo seuraavana päivänä. Olemme turvallinen kumppani, joka auttaa sinua elämäsi tärkeimpien hankintojen kanssa. 


Lainan saamisen vaatimukset

  • Lainan hakijan on oltava vähintään 24-vuotias
  • Lainan hakijalla on oltava vuositulot vähintään 16.000 euroa (brutto)
  • Ansio- /eläketuloja tai tuloja yritystoiminnasta
  • Lainan hakijan täytyy olla Suomen kansalainen tai asunut Suomessa vähintään 3 vuotta
  • Lainan hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä

Balanzia ei tarjoa lainoja, joiden tarkoitus on rahoittaa omistus- tai asumisoikeusasunnon tai tontin hankkiminen tai säilyttäminen.

KOKEILE LAINALASKURIA


Lainakustannukset ja esimerkit

Olemme koonneet tähän kaikki yksityislainaan liittyvät kulut. Läpinäkyvyytemme auttaa sinua tekemään harkitun päätöksen. 

Lainasumma 3 000 – 50 000 euroa 
Takaisinmaksuaika 1 – 15 vuotta
Lainakorko6,95 – 12,90 % 
Kuukausierä Kiinteä kuukausierä (annuiteettilaina)
Tilinhoitomaksu 8 euroa kuukaudessa
Lainan avausmaksu 0 euroa
Kirjallinen maksuhuomautus 5 euroa
Lainan korotusmaksu 0 euroa
Asiakkaan muuttuneiden yhteystietojen hankkiminen 10 euroa
Maksu muista asiakkaan pyynnöstä tehtävistä selvityksistä 20 euroa alkavalta tunnilta
Kopiot tositteista ja laskuista 5 euroa / kappale
Saldotodistus ilmainen kerran vuodessa, seuraavat 5 euroa / kappale


Esimerkkilaskelma 10 000 euron lainalle:

Lainasumma 10 000 euroa, avausmaksu 0 euroa, tilinhoitomaksu 8 euroa, takaisinmaksuaika 8 vuotta, lainakorko 11,56%. Todellinen vuosikorko on 13,81%, kuukausierä 168,12 euroa ja takaisinmaksettava summa yhteensä 16 139,52 euroa.’


Esimerkkilaskelma 30 000 euron lainalle:

Lainasumma 30 000€, avausmaksu 0€, tilinhoitomaksu 8€, takaisinmaksuaika 10 vuotta, lainakorko 7,41 %, todellinen vuosikorko 8,21 %, kuukausierä 362,70€, takaisinmaksettava summa yhteensä 43 523,54 €.


Lainaehdot


Onko sinulla kysyttävää lainaan tai säästötiliin liittyen? Katso usein kysytyt kysymykset tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme - autamme mielellämme

Usein kysyttyä

Mikä on lainan korko ja todellinen vuosikorko?
Lainan korko muodostuu viitekorosta (3 kuukauden Euribor-korko) ja asiakaskohtaisesta korkomarginaalista, joka käy ilmi lainasopimuksesta. Asiakaskohtainen korko määräytyy hakemustietojen perusteella tehdyn luottoarvion mukaan. Todellinen vuosikorko kuvaa luoton todellista vuotuista korkoprosenttia, jonka luotosta perityt korot ja maksut aiheuttavat.
Tuleeko minun toimittaa liitteitä?
Tarkistamme hakijoilta hakemuksessa ilmoitetut tulot. Liitteet voi ladata verkossa lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Voit myös lähettää liitteet sähköpostitse osoitteeseen lainat@balanzia.fi tai ilman postimerkkiä osoitteeseen Balanzia/ Yksityislaina Tunnus 5021420 00003 VASTAUSLÄHETYS.
Koska rahat ovat käytössäni?
Jos hakemuksesi hyväksytään, ovat rahat käytettävissäsi useimmiten jo seuraavana pankkipäivänä, kuitenkin viimeistään kolmen pankkipäivän kuluessa.
Voinko saada maksuvapaan kuukauden?
Lainalla voi olla korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta kalenterivuotta kohden, ei kuitenkaan peräkkäisinä kuukausina. Maksuvapaiden kuukausien korko ja mahdolliset maksut lisätään lainapääomaan ja takaisinmaksuaika muuttuu vastaavasti. Ennen ensimmäistä maksuvapaata kuukautta, lainaa tulee maksaa vähintään 6 kuukauden ajan. Jos haluat maksuvapaan kuukauden, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.
Voinko maksaa lainani etuajassa?
Lainan voi maksaa kokonaan koska tahansa. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin annamme tarkan summan ja maksutiedot. Tulevia lyhennyksiä ei voi maksaa etukäteen. Jos lainalla ei ole avoimia eriä, kohdistuu ylimääräinen maksu lainan pääomaan.
  • *
  • *  • This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.